Organisatie

“Luctor et Emergo” (worstel en kom boven) staat in ons logo, en is een veel gebruikte kreet in de sportwereld. Voor sommige kinderen is het dagelijkse leven evenwel een “struggle”. Graag bezorgen wij zoveel mogelijk van hen een stralende dag waarbij ziekte of aandoening even vergeten wordt.
Ons bestuur bestaat uit 4 enthousiastelingen die belangeloos de handen uit de mouwen steken voor de Rally. Eigenlijk is het een prettig uit de hand gelopen hobby geworden!

JeroenJeroen Vestering, bestuurslid

‘De kinderen even laten vergeten dat ze ziek zijn, daar doe je het voor!’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LaurensLaurens Rorink, bestuurslid
‘Een onvergetelijke dag opzetten voor kinderen die het met hun gezondheid zwaar hebben is zo ontzettend mooi om te doen en om aan mee te werken. 
Deze kinderen blij maken, ze laten genieten op deze dag en hun verdriet en ellende even laten vergeten, dat is onze doelstelling. Dat doen we in 2014 alweer voor de 10e keer en het blijft elke jaar weer geweldig om te zien.’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RichardRichard de Haan, voorzitter
‘De Rally is ontstaan in 2005 vanuit een weddenschap in de kroeg om eens iets te doen voor een ander. Binnen 4 weken hadden we 35 bolides bij elkaar voor een ritje voor zieke kinderen. Dit was de grondlegging van een groots evenement’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MandyMandy Vorsteveld, bestuurslid

‘één dag zoals het leven voortdurend zou moeten zijn voor alle kinderen! Panta rhei!’

GCR_Logo_2011_FC
Follow us!
Link to my Facebook Page
Link to my Rss Page
Link to my Twitter Page
Filmpje!