Met dank aan…

De Good Cause Rally wordt belangeloos georganiseerd door een een enthousiast bestuur en een grote groep vrijwilligers. Evenwel kan het evenement niet zonder sponsoren. Een professioneel en veilig evenement brengt veel kosten met zich mee.

Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer erkentelijk voor de geboden steun!

In de submenus’s vindt u de sponsoren van de Good Cause Rally.

Weet u iemand of een bedrijf die zich wil inspannen voor de Rally? Ga naar het Contact menu en meldt u aan!

Vrienden van de Good Cause Rally

De Good Cause Rally 2015 is een besloten evenement. U kunt ons evenement sponsoren door Vriend van ons te worden. Contributie als sponsor of vriend is € 50,- per jaar minimaal. Als Vriend van de GCR kunt u deelnemen aan ons evenement als toeschouwer.

Vanwege het besloten karakter van ons evenement kunnen uitsluitend de Vrienden van de Good Cause Rally deelnemen aan de Good Cause Rally op 5 juli aanstaande. Wanneer u zich heeft aangemeld als lid van de Good Cause Rally Club ontvangt u van ons een bewijs van deelname.
Eenmalige donatie:

Uw bijdrage is voor ons van groot belang. U kunt éénmalig een bedrag storten op het bankrekeningnummer van de Good Cause Rally; NL59 RABO 0136 9562 03 Graag onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.

U ondersteunt hiermee de Rally van 2015!!

En heeft u oud ijzer? Ferdi Ironman weet er wel raad mee! Hij verzameld oud ijzer, en de opbrengst gaat naar de Good Cause Rally

GCR_Logo_2011_FC
Follow us!
Link to my Facebook Page
Link to my Rss Page
Link to my Twitter Page
Filmpje!