Unieke veiling ten behoeve van de Good Cause Rally

Meevliegen in een Hawker Hunter straaljager, een uniek en speciaal voor de Good Cause Rally vervaardigd horloge van Staudt Watches, privétraining Peter Aerts voor een groep van 10 personen, een meet and greet met Jeroen Dubbeldam, een aantal schilderijen en nog veel meer fantastische items worden binnenkort geveild tijdens een online veiling waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de organisatie van de 11e editie van de Good Cause Rally op zondag 5 juli. Houdt onze facebook-pagina in de gaten!

Hawker5Een lifetime-opportunity, mee vliegen in een Hawker Hunter op 5 juli 2015! Vertrek vanaf Leeuwarden, enkele fly by’s over de Good Cause Rally en weer terug naar Leeuwarden. De Hawker Hunter is een Britse straaljager uit de vijftiger jaren. Je zit niet achter of voor, maar naast de piloot.

 

 

 

 

 

 

jeroen dubbeldamOntmoeting met wereldkampioen Jeroen Dubbeldam op zijn manege in Weerselo. Jereon werd in 2000 Olympisch kampioen in Sydney met zijn paard “Sjiem” en natuurlijk in 2014 wereldkampien in Caen met Zenith. Wij bieden een rondleining aan op het bijzondere verblijf waar de kampioen traint met natuurlijk zijn al even bijzondere paarden. Jeroen doet dit bij hoge uitzondering speciaal voor de Good Cause Rally.

 

 

 

 

staudtStaudt Watches maakt speciaal voor de Good Cause Rally een Staudt Prealudium met een Good Cause Rally logo gravure op de gesloten achterkant. Staudt Watches is een Twents bedrijf, Yvo Staudt ontwikkelt en produceert zijn horloges zelf. (Dit kavel is inmiddels geveild)

 

 

 

 

Aan deze veiling zitten natuurlijk wat regeltjes verbonden. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

GCR_Logo_2011_FC
Follow us!
Link to my Facebook Page
Link to my Rss Page
Link to my Twitter Page
Filmpje!